Letní festival v Delirest
Už se těšíte na slunečné letní počasí? Dovolená je ale stále v nedohlednu? Ty pravé letní gastro zážitky přináší červnový Delirest GastroKalendář.
Ve firemních restauracích a závodních jídelnách a kantýnách Delirest si totiž ve třetím týdnu uděláme autentický výlet do Mexika.
Zkuste z našeho Letního festivalu například Chimichangu – oblíbený pokrm z Tex-Mex kuchyně. Naši šéfkuchaři pro Vás připravili vynikající tortillu plněnou směsí hovězího masa, sýra čedar s fazolovým ragú a zakysanou smetanou.
Španělskou gastronomii pak skvěle reprezentuje Gazpacho – studená polévka s bazalkovým olejem a pečenou česnekovou bagetkou.
Trojici "cestovatelských" festivalových receptů pak doplňují „Mac & cheese with pulled pork,“ tedy bajéčné sýrové těstoviny s trhaným vepřovým masem, sušenou cibulí, čerstvou naťovou cibulkou a chilli.