S chutí do nového roku
Lednový GastroKalendář nabídne všem strávníkům firemních restaurací a závodních jídelen Delirest Kulinární tradice Skandinávie.
S chutí se společně zakousněme do nového roku 2025 a k tomu vše dobré, hlavně abyste do každého dne měli tisíc chutí a aby Vám každý den nového roku dalších tisíc nových chutí v Delirest přinesl.
Zveme Vás ve všech firemních restauracích a závodních jídelnách Delirest na skvělé obědové menu v rámci našeho projektu GastroKalendář.
Ochutnejte ve třetím lednovém týdnu Köttbullar – jemné masové knedlíčky s lahodnou brusinkovou smetanovou omáčkou, šťouchané brambory s pečeným česnekem. Ve vybraných firemních restauracích a závodních jídelnách Delirest nabídneme i Fiskekaker – delikátní norský rybí koláč s bramborami, zapečený zralým sýrem s jemnou koprovou majonézou.