01. 01. 2025

S chutí do nového roku

Lednový GastroKalendář nabídne všem strávníkům firemních restaurací a závodních jídelen Delirest Kulinární tradice Skandinávie.

S chutí se společně zakousněme do nového roku 2025 a k tomu vše dobré, hlavně abyste do každého dne měli tisíc chutí a aby Vám každý den nového roku dalších tisíc nových chutí v Delirest přinesl. 

Zveme Vás ve všech firemních restauracích a závodních jídelnách Delirest na skvělé obědové menu v rámci našeho projektu GastroKalendář

GK_1-2025

Ochutnejte ve třetím lednovém týdnu Köttbullar – jemné masové knedlíčky s lahodnou brusinkovou smetanovou omáčkou, šťouchané brambory s pečeným česnekem. Ve vybraných firemních restauracích a závodních jídelnách Delirest  nabídneme i Fiskekaker – delikátní norský rybí koláč s bramborami, zapečený zralým sýrem s jemnou koprovou majonézou.