Ústecká "Kantýna roku 2023"
Skvělý tým naší závodní restaurace Delirest Stanley Black & Decker opět zvítězil a obhájil tak loňské prvenství v prestižní soutěži #KantynaRoku.
S velkou radostí a hrdostí oznamujeme, že jsme se stali vítězi regionální části prestižní soutěže "Kantýna roku" - soutěže nejen o kulinářských dovednostech, ale také o celkové kultuře firemního stravování, prostředí a přístupu personálu v ní.
Je to pro nás obrovská pocta a potvrzení tvrdé práce. Pro zákazníky i pro hodnocení je totiž důležitým aspektem nejen kvalita podávaného jídla, ale i celkové složení a variabilita nabízených pokrmů, úroveň vybavení stravovacího prostoru, rychlost odbavení zákazníka nebo i profesionální přístup obsluhy. V zázemí se pak hodnotí profesionalita personálu, koncept chodu kuchyně, dodržování hygienických norem, technologická příprava pokrmů, skladba základních surovin, minimální používání průmyslově zpracovaných přípravků, podpora místních dodavatelů a využívání sezónní nabídky surovin. Mezi hodnocená kritéria patří třeba i odpadové hospodářství a bezodpadový koncept.
FOTO: Daniela Zemancová - vedoucí závodní restaurace Delirest Stanley Black & Decker v Ústí n. Labem - Trmicích a Pavlína Kellerová - regionální manažerka provozu.
Děkujeme za spolupráci a mimořádnou podporu klienta, věrným strávníkům, báječným zaměstnancům, ale i všem našim dodavatelům a partnerům, kteří s námi denně tvoří úspěšný koncept firemního stravovaní.