Kontaktní osoba Grafický prvek
Ikona

Kontakty a média

Spojte se s námi

fotografie generálního ředitele

Michal Debrecéni

generální ředitel

Specialista, který je v gastronomii ponořený už od svých studentských let. Už před třicítkou vedl českou pobočku řetězce Villa Enterprises Management. V roce 2011 přešel na pozici country manažera Newrest v Chorvatsku. Během jeho sedmiletého působení společnost specializovaná na stravování leteckých provozů čtyřikrát vyhrála ocenění pro nejúspěšnější firmu v ubytovacích a stravovacích službách. Po práci v jihoafrické pobočce Dnata-Newrest a pro české Zátiší Group se koncem roku 2019 stal generálním ředitelem Compass Group a posléze nástupnických společností Delirest a Primirest v Česku i na Slovensku.

michal.debreceni@delirest.cz
fotografie finanční ředitelky

Zuzana Volková

finanční ředitelka

Expertka na finanční management se zkušenostmi z nejrůznějších oborů a práce v Česku i zahraničí. Pracovala jako auditorka ve společnosti Deloitte a poté čtrnáct let u logistické společnosti TNT Express, kde působila v Nizozemsku, Anglii a Singapuru. Z pozice finanční ředitelky řídila společnost Xerox a pak nastoupila do Compass Group. I v nově vzniklých společnostech Delirest a Primirest má na starost nejen finance, ale také oblast lidských zdrojů a informačních technologií.

zuzana.volkova@delirest.cz
fotografie obchodího ředitele

Martin Straka

obchodní ředitel

Martin má bohaté zkušenosti s řízením obchodu v B2B prostředí, především v oblasti outsourcingových řešení pro korporátní klientelu. Právě předmět pracovního zájmu ho spojil i s Compass Group a dnes značkou Delirest. Velký fanoušek pohostinství a gastronomie do firmy přišel v září 2020 a od června 2021 vede tým obchodníků k dalšímu růstu a excelenci.

martin.straka@delirest.sk
fotografie obchodního ředitele

Tomáš Čabaj

ředitel nákupu

Tomáš o sobě tvrdí, že se původně chtěl gastronomii vyhnout, protože v ní pracuje celá jeho rodina, ale nakonec v ní i tak rád skončil. Většina jeho pracovního života je spjatá se značkami Eurest, Compass Group a nástupnickými společnostmi Delirest a Primirest. Po studiu na vysoké škole hotelové nastoupil jako junior nákupčí, přičemž měl na starost jednu sortimentní skupinu. Přes pozici nákupčího seniora se vypracoval na lídra týmu a dnes vede celé oddělení nákupu.

tomas.cabaj@delirest.cz
fotografie manažera kvality

Jakub Holý

ředitel pro kvalitu a udržitelnost

S kvalitou a bezpečností potravin spojil celý svůj profesní život. Nejprve působil jako hygienik stravovacího provozu ve Fakultní nemocnici v Motole, poté se přesunul na pozici vedoucího referátu stravování a výživy u Vězeňské služby ČR. Odtud jeho další kroky vedly do soukromého sektoru. Jako manažer kvality a jakosti měl kromě auditů, školení, dohledu nad dodržováním platné legislativy a předpisů na starost ještě správu dokumentace ISO certifikátů. V Delirestu působí od března 2021, nejprve jako manažer kvality a od března 2023 jako ředitel týmu HSE.

jakub.holy@delirest.cz
fotografie executive chef

Michal Pažák

executive chef

Bývalý executive chef slovenské Bencik Culinary Group, jedné z největších gastronomických skupin v zemi, má na starost školení, rozvoj kuchařů a jídelníčky provozoven Delirest a Primirest v Česku a na Slovensku. V uplynulých deseti letech se podílel na otevření více než 20 restaurací, od těch typu à la carte přes italské koncepty, moderní pivovary nebo kantýny ve firmách. Zkušenosti dnes aplikuje do každodenního provozu poboček Delirest a Primirest, aby se tady hosté opravdu cítili jako v restauraci.

michal.pazak@delirest.sk

CZ
Delirest services s.r.o.

Jankovcova 1603/47a

170 00 Praha 7

IČ: 00642215

DIČ: CZ00642215

DIČ skupiny pro DPH: CZ699002587

Tel.: +420 731 438 529

info@delirest.cz

SK
Delirest Slovakia s.r.o.

Plynárenská 7/B

821 09 Bratislava

IČ: 31342809

DIČ: 2020317376

IČ DPH: SK2020317376

info@delirest.sk


Pro média

Zajímá vás, jaké jsou trendy ve veřejném, závodním nebo školním stravování?
Co hostům chutná a jak se mění technologie v kuchyních?
Nebo jak hlídáme kvalitu potravin a dodržování norem?

Neváhejte se na nás obrátit.

Kdo jsme?

Servírujeme hostům spokojenost a chuť do další práce. Už více než 30 let jsme v Česku i na Slovensku tahounem trhu závodního i školního stravování a dodavatelem gastronomických služeb pro širokou škálu zákazníků. Se značkami Delirest (pro závodní stravování a 158 restaurací v Česku a na Slovensku) a Primirest (pro školní stravování a 236 restaurací) tvoříme spolu s provozy našich kolegů v Rumunsku a v Maďarsku největší gastronomickou skupinu působící ve střední a východní Evropě.

Firmy a výrobní závody zbavujeme starostí se zajištěním kvalitního stravování pro jejich zaměstnance. O obědy, večeře i snídaně se staráme v několikasměnných výrobních provozech, jaderné elektrárně i logistických centrech. Podáváme jídla, která milujete od dětství, i ta, která dokonale zapadají do vyváženého životního stylu. Náš FIT Brand Chef Kristýna Ostratická dohlíží na tvorbu nového zelenějšího a vyváženějšího menu.

O hostech nemluvíme jen tak. Od začátku si stojíme za tím, že zaměstnanecké restaurace jsou restaurace jako každé jiné, a podle toho by měla vypadat jejich nabídka, prostředí i chování personálu. Zároveň si také uvědomujeme, že jako velká společnost neseme svůj díl zodpovědnosti vůči prostředí, ve kterém fungujeme. Úzkostlivě hlídáme naplňování všech norem, které se našich provozů týkají, a angažujeme se v aktivitách, jejichž cílem je redukce potravinového odpadu. O všem, co se pod pokličkou firmy děje, pak informujeme formou blogu Český oběd.

Pracujete v médiích a
máte nějaké dotazy?

Neváhejte se s nimi obrátit na Martina Maruniaka, marketingového ředitele společnosti, a to na telefon (+420) 728 355 555 a e-mail martin.maruniak@delirest.cz nebo Martinu Fojtů zajišťující naše PR a komunikaci, a to na telefon (+420) 725 316 964 a e-mail fojtu@aetna.cz.

Rádi vám odpovíme na otázky týkající se:

  • provozu a inovací v restauracích a kuchyních společného stravování
  • provozu a inovací v oblasti školního stravování
  • nakládání s potravinovým odpadem a předcházení jeho vzniku
  • zavádění nových technologií do restauračních provozů
  • hygienických norem v gastronomii a potravinové logistiky